Video/ De ce PSD-iști îl urăsc pe Iohannis?! Ceauşescu: “Petrolul, evreii şi germanii trebuie să devină mărfuri prioritare la export pe valută forte” | food news

Follow Us

0






Dacă in Polonia sau Cehia  în urma căderii regimurilor totalitare au venit la conducere Lech Walesa sau Vaclav Havel, persoane care au luptat împotriva regimului, în România după Ceaușescu  a venit un alt comunist, Ion Iliescu. Foștii comuniști s-au regrupat în partide politice ”democratice” și când tipii respectivi și-au încheiat mandatul de președinte/ prim-ministru/ miniștri etc ... au fost înlocuiți cu alte persoane de încredere, verificate pentru a nu le pune în pericol libertatea pentru infracțiunile săvârșite înainte de revoluție sau după! 

Declarațiile naționaliste primitive a unor deputați socialiști (PSD) precum  cea a lui Rădulescu că: Iohannis nu este român get-beget, iar 88% dintre români sunt români get-begeta mi se par destul de periculoase pentru securitatea națională a României! Declarațiile naționaliste anti-europene se aseamănă foarte mult cu limbajul folosit  de Ceaușescu în anii 60-70 în care folosea termeni precum statele imperialiste, colonialiste... 

Mi se pare totuși un pericol pentru securitatea națională a României atunci cand ai o minorități importante precum cea maghiară sau cea germană din care face parte și președintele României și tu PSD-ist, vii cu astfel de acuzații asupra președintelui României ce ar trebui să creadă un profesor sau un doctor care face parte din minoritatea maghiară sau germană! Dacă tu aștepții ca președintele să piardă cât mai repede alegerile  pentru a-l aresta, păi ce să zicem de oamenii simpli care nu este român get-beget și  nu au nici imunitate pentru a se proteja! Mai jos am publicat câteva articole despre declarațiile unor deputați socialiști la adresa președintelui României cât și despre unele evenimente mai puțin plăcute pentru trecutul rușinos al României! Unii nu și-au învățat lecția și continuă aceleași practici comuniste! Unii nu și-au învățat lecția din cauza că  unii cretini nu au fost trași la răspundere ! Pentru PSD-iști cred că le este foarte dificil să suporte să fie condus de un neamț care in perioada regimului comunist era doar ,, o marfă de export"! 


Video/ De ce PSD-iști îl urăsc pe Iohannis?!  Ceauşescu: “Petrolul, evreii şi germanii trebuie să devină mărfuri prioritare la export pe valută forte”



Rădulescu (PSD): Iohannis nu este român get-beget, iar 88% dintre români sunt români get-beget



Deputatul PSD Cătălin Rădulescu susţine că preşedintele Klaus Iohannis „nu este român get-beget”, ci „este neamţ sas din România”, iar 88% dintre români sunt „români get-beget”.
Cătălin Rădulescu, PSD: Iohannis nu este român! Suntem 89% români, vrem român! Nu este! Este neamț și nu este român!

„Nu este un român get-beget (Klaus Iohannis - n.r.), este neamţ sas din România şi asta este o problemă pe care eu sper că românii, în decembrie, o vor rezolva de data asta. Români care suntem cred că 86 sau 88%, români, români get-beget... Cred că românii îşi doresc un preşedinte român, un preşedinte care să fie de echilibru, să medieze, să nu îşi mai dorească mitinguri, scandaluri în România, ci să stea să discute cu Guvernul”, a declarat, luni, Cătălin Rădulescu la Parlament.
El speră că „românii vor alege un român-român, care să fie în primul rând patriot, un român care să nu îşi dorească niciodată să vină Timmermans sau Junker să penalizeze România sau să ceară activarea unui articol (din Tratatul UE - n.r.) de un anumit gen”.
Rădulescu vrea ca Iohannis „să îşi piardă mandatul şi să fie incriminat penal pentru multe lucruri pe care le-a făcut”.
„Iohannis nu a fost bun şi nu e bun absolut deloc. Românii o să îl penalizeze la un moment dat, când va fi momentul acesta, foarte rapid, şi o să punem un român patriot. Eu sper ca acest domn să îşi piardă mandatul şi să fie incriminat penal pentru multe lucruri pe care le-a făcut. Pentru că trebuie să răspundă de la case până la multe lucruri pe care le-a făcut în această perioadă. (...) Trebuia să fie un om de echilibru, un om care să medieze, un om care să nu accepte ce s-a întâmplat. Un om care să nu ceară să se facă mitinguri din prima zi în care noi am luat puterea, să nu şantajeze Guvernul, să nu şantajeze Parlamentul, să nu facă scrisori sau să facă discuţii cu europenii ca să dea sancţiuni unui stat, pentru că face parte şi dânsul din stat”, a spus deputatul social-democrat.
Sursa: Agerpres


Mesajul anti-european, în limbajul propagandei comuniste


Vineri, 8 februarie 2019, deputatul Bacalbașa a fost invitatul emisiunii „Orașul meu”, difuzate de TV Galați, televiziunea PSD Galați. În deschidere, Nicolae Bacalbașa a lansat un atac dur la adresa Uniunii Europene. În viziunea sa,  Uniunea Europeană este o „Germano-Franța și coloniile ei”, pentru care România nici măcar nu este un partener de mâna a 2-a, ci undeva la nivelul sitațiilor umilitoare.
„Suntem într-o Uniune despre care, ca generic de spre uniuni, Bismark, cel care a unificat Germania, spunea că în orice alianță există un călăreț și un cal. Noi nici măcar nu suntem calul. Suntem măgarul de povară a unei structuri pe care din motive încă demagogice, deși lucrurile încep să se pună cu un cinism din ce în ce mai evident pe tapet, conduce o structură pe care, să fie foarte clar, n-o s-o putem influența niciodată. Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc. N-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei, actuale sau pe care și dorește să li se subordoneze în întregime”, a declarat Bacalbașa.
Viziunea deputatului PSD despre UE, Franța și Germana, seamănă cu aceea prin care propanganda comunistă se referea în anii 60-70 la statele imperialiste, colonialiste…

Președintele României nu-i român! UE ne ține cu nasul în rahat!

Deputatul PSD susține că Uniunea Europeană a creat chiar un aparat de represiune împotriva României: „Stăpânii noștri au reușit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românași de-ai noștri pe care, iarăși, eu nu-i consider, ca și pe domnul președinte, a fi români și a ne ține ca pe niște căței care trebuie subordonați, cu nasul în rahat”. Continuarea despre sistemul de represiune a UE vine de la sine: „De aici și MCV-ul care este o golănie ordinară, de aici este și banditismul neaceptării României în Spațiul Schengen”!

TV Galați, televiziunea PSD Galați

Postul de televiziune locală TV Galați este televiziunea PSD Galați, respectiv a familiei lui Florin Pâslaru, fost deputat PSD, în prezent consilier al președintelui Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea. Televiziunea este administrată prin firma PAF Media, la care dețin câte 50% din părțile sociale soția fostului deputat, Valerica Pâslaru și fiul acestuia, Alexandru Pâslaru.
În 2015, când era președintele CJ Galați, Nicolae Bacalbașa a virat din banii publici aproape 20.000 de euro către TVG Galați, pentru ca aceasta să difuzeze filmările ședințelor CJ, deși alte televiziuni din Galați difuzau filmările gratuit. Cazul e anchetat de DNA. Până în 2012, Bacalbașa a fost și moderatorul unei emisiuni la acest post. De aceea, când vine la TV Galați, Bacalbașa se simte ca acasă și vorbește ca în baie!


Darius Vâlcov și Liviu Pop, sancționați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după comentariile despre Forumul Democrat al Germanilor și despre Klaus Iohannis



Consilierul premierului, Darius Vâlcov, și fostul ministru al Educației, Liviu Pop, au fost sancționați pentru discriminare.
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe Vâlcov cu 2 mii de lei pentru că a comparat Forumul Democrat al Germanilor cu o organizație nazistă, iar pe președintele Klaus Iohannis cu liderul unei organizații naziste.
Liviu Pop a făcut și el comparații în același sens, însă a primit doar avertisment.
Postarea lui Darius Vâlcov a stârnit critici vehemente din partea comunității evreiești și o reacție a guvernului german.
Consilierul premierului este condamnat la 8 ani de închisoare, dar sentința nu este definitivă.








Liviu Pop face o nouă declarație deplasată: Iohannis a condus o organizaţie care este „continuator” al unui grup nazist


Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat  la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis a condus o organizaţie care este un „continuator” al unui grup nazist, fostul ministru al Educaţiei spunând că are aceste informaţii „de pe net”. „Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război (...) Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German, aştept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net”, a susţinut Pop, potrivit News.ro.
Liviu Pop a lansat un atac la adresa preşedintelui Iohannis.
„Amânarea rectificării bugetare înseamnă necheltuirea unor bani de către anumite instituţii publice, deşi nesuplimentarea fondurilor pentru alte instituţii publice are ca singur efect deficitul bugetar. (...) Trebuie să spun că (în comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale - n.r.) dânsul face acolo o acuzaţie ipocrită. O acuzaţie ipocrită din perspectiva zilei de 23 august şi din perspectiva fostei demnităiţi, dacă o pot numi aşa, cu ghilimelele de rigoare, a domniei sale, aceea de preşedinte a unui continuator al grupului... organziaţia aia nazistă, Forumul....”, a spus Liviu Pop.
Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis „este continuatorul naziştilor”, Pop a răspuns: „A condus Forumul German, care a fost continuatorul acelui grup care ştim clar că a fost condamnat public vizavi de...”.
Întrebat din nou dacă Forumul Democrat German votat în repetate rânduri de locuitorii Sibiului care l-au ales pe Klaus Iohannis primar este continuatorul naziştilor, Liviu Pop a răspuns afirmativ, precizând, în timp ce citea de pe telefon, că nu spune el, ci „alţii”, şi că citeşte „de pe net”.
„Unei entităţi naziste, asta nu eu o spun, o spun alţii. Am citit-o în presa vremii, am văzut-o clar... Chiar mă uitam... Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă, corect? Grupul Etnic German a fost organizaţie nazistă condamnată pentru crime de război la Nurnberg. (...) Dacă Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German aştept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net. Dar în ziua de 23 august să faci declaraţii de genul acesta şi în anul Centenarlui, mi se pare un pic deplasat din partea şefului statului, care trebuie să fie mediator” a mai spus senatorul social-democrat.



Vânzarea etnicilor evrei din România a început sub comanda lui Gheorghe Gheorghiu-Dej şi a fost continuată „cu succes“ de către Ceauşescu, care a scos la vânzare şi etnicii germani din Transilvania şi Banat.

Ion Mihai Pacepa, fostul consilier personal al lui Nicolae Ceauşescu, general, director adjunct al Departamentului de Informaţii Externe şi Secretar de Stat în Ministerul de Interne, scrie în cartea „Orizonturi Roşii” despre modul în care Nicolae Ceauşesescu şi Securitatea făceau negoţ cu evreii şi germanii din România.    “Petrolul, evreii şi germanii trebuie să devină mărfuri prioritare la export pe valută forte”. Pacepa susţine că acesta a devenit unul dintre sloganurile preferate al lui Ceauşescu.

“Ceauşescu a continuat să-mi dea instrucţiuni în legătură cu modul în care să storc cât mai mulţi bani din Israel şi Germania de Vest”, scrie Pacepa.   Emigrarea evreilor a fost multă vreme o povară pentru regimul comunist, iar numărul mare de evrei care cereau să părăsească România comunistă a reprezentat o pată neagră pe reputaţia ei. Totul a început în timpul conducerii lui Gheorghe Gheorghiu- Dej.     “La sfârşitul anilor ’50, un om de afaceri britanic, Henry Jacober, care avusese legături comerciale cu România şi era recrutat de DIE, i-a transmis ofiţerului său de legătură Gheroghe Marcu că a informat serviciul de spionaj israelian, Mosad, despre faptul că lucra informativ pentru DIE şi că Mosad ne transmitea prin el un mesaj extrem de secret. Mesajul: guvernul isaelian era gata să plătească guvernului român o anumită sumă de bani, confidenţială, pentru fiecare evreu lăsat să plece. Condiţia: trocul să fie păstrat secret şi să fie cunoscut doar de câteva persoane special desemnate din serviciile de spionaj ale celor două ţări”, susţine Pancepa. Henry Jakober s-a născut la Satu Mare, în anul 1900, pe atunci în Ungaria. 

Ministerul de Interne a devenit cel mai mare producător de carne din România   Iniţial, Bucureştiul a respins propunerea, pe care a considerat-o o provocare. Henry Jacober a venit cu o altă propunere. El a promis construirea de către statul evreu a unei ferme de pui automatizate în România, gratis, dacă 500 de familii de evrei vor avea permisiunea să plece. 

Dej a primit aprobarea lui Hruşciov şi curând o fermă de pui modernă a fost construită cu discreţie la Periş, în apropiere de Bucureşti, pe un teren care aparţinea Ministerului de Interne.   “Dej a vizitat ferma, i-a plăcut, a aprobat 500 de vize de ieşire pentru evrei şi a cerut să se construiască încă cinci ferme de pui. La sfârşitul anului 1964, Ministerul de Interne a devenit cel mai mare producător de carne din România. Poseda ferme de pui, ferme de curcani şi ferme de porci, producând zeci de mii de animale pe an, câteva ferme de vite şi alte ferme numărând aproximativ 100.000 de oi - toate prevăzute cu abatoare automatizate, congelatoare şi instalaţii de împachetare a cărnii. Pentru transportul cărnii, MAI a coordonat un parc de autocamioane TIR frigorifice marca Mercedes. La începutul anului 1965, o fabrică de fulgi de porumb construită de firma Kellog’s s-a adăugat sectorului alimentar al MAI”, a mai scris Ion Mihai Pacepa în “Orizonturi roşii”.

Conform lui Pacepa, toate aceste ferme şi fabrici de produse alimentare au fost plătite de Mosad, prin Henry Jakober, în schimbul vizelor de ieşire pentru evreii din România.    Mâna de lucru era asigurată în mare măsură de deţinuţi politici, în rândul cărora erau destui ingineri şi veterinari. “Dacă nu poţi găsi în închisoare oamenii care îţi trebuie, arestează-i pe cei de care ai nevoie şi foloseşte-i”, era răspunsul lui Dej, atunci când ministrul de interne de atunci, Alexandru Drăghici, se plângea că are nevoie de mai multă forţă de muncă.    “Unul dintre adjuncţii ministerului de Interne, generalul Alexandru Dănescu, a avut sarcina exclusivă de a coordona aceste ferme, a căror producţie era destinată exportului în Occident. Începând cu anii ’60, numărul anual de vize de emigrare date evreilor români depindea în întregime de oăle, puii, curcanii, porcii, vitele şi fulgii de porumb ce se exportau în Occident”, a mai scris Paceapa.   Mosad şi DIE au adus, prin contrabandă, mii de purcei din Danemarca   În 1965, prin înţelegerea dintre Jakober şi Marcu, a început creşterea porcilor din rasa Danish Landrace, scoşi prin contrabandă din Danemarca, vii şi necastraţi, de Mosad.   “Timp de şapte ani, Mosad şi DIE au adus, prin contrabandă, mii de purcei din Danemarca. Aceştia erau anesteziaţi şi transportaţi la început în automobile diplomatice, apoi în valize diplomatice special, iar în cele din urmă în mari camioane TIR protejate de sigilii diplomatice. Când am părăsit România, MAI producea 50.000 de porci Landrace pe an, toţi exportaţi în Occident în chip de şuncă şi jambon”, a povestit Pacepa.

Afacerea era ţinută în mare secret. Ceauşescu a aflat de ea de abia după ce a venit la putere, în 1965, după moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, susţine Pacepa. Deşi iniţial era scandalizat de acţiune şi l-a demis pe Marcu, după doar doi ani, Ceauşescu s-a răzgândit. L-a reinstalat pe Marcu în DIE şi i-a dat ordin să ia din nou legătura cu Jakober. Ceauşescu nu mai dorea troc cu animale, ci valută forte.   “Cooperarea cu Mosad a devenit şi mai secretă. Datorită funcţiei pe care o aveam, eram printre foarte puţinii care ştiau de ea. După ce Jacober a murit de cancer, Yitzhak Yesahanu a devenit noul partener în înţelegerea confidenţială. Era un ofiţer conspirat al Mosad născut în România, care deţinea şi funcţia de director adjunct al agenţiei pentru imigrare”, continuă Pacepa.   Ceauşescu dorea valută forte   Noua înţelegere prevedea că România va fi plătită cu o sumă de bani gheaţă pentru fiecare evreu căruia i se permitea să emigreze, în funcţie de vârstă, nivel de instruire, profesie, slujbă şi statut familial. În 1978, suma de plată era între 2.000 şi 50.000 de dolari de persoană. Au fost câteva cazuri în care lui Yeshanu i s-a cerut să plătească sume care ajungeau până la 250.000 de dolari. Întâlnirile între Marcu şi Yeshanu aveau loc lunar în ambasadele României din Germania de Vest, Austria şi Elveţia.   “În decursul anilor, înţelegerea dintre Marcu şi Yeshanu a adus Bucurştiului milioane de dolari, precum şi numeroase credite avantajoase acordate pe termen lung de către diverse bănci occidentale. La sfârşitul lui 1977, Ceauşescu a hotărât să obţină un nou beneficiu din comerţul său cu oameni: prin Marcu, el a cerut Mosadului să-i furnizeze mostre de arme occidentale, în schimbul creşterii numărului de emigranţi evrei”, a explicat Pacepa.


Încurajat de rezultatele vânzării evreilor (peste 100.000 de persoane vândute) Ceauşescu a ordonat DIE să iniţieze o operaţiune similară pentru vânzarea etncilor germani. România avea aproximativ un milion de etnici germani la acea vreme.    Ion Mihai Pacepa a fugit din România în anul 1978, în America. Zece ani mai târziu a publicat cartea „Orizonturi Roşii“, demascând astfel sistemul crimei organizate condus de Partidul Comunist Român şi Securitate.  

Citeste mai mult: adev.ro/pbbno6
Citiţi şi: 
Mărturiile şvabilor vânduţi de Ceauşescu Germaniei. Cât era şpaga cerută de securişti şi ce a făcut fostul dictator cu miliardele de mărci  
 „Paşaport pentru Germania“, cum a vândut Ceauşescu ca la piaţă un sfert de milion de cetăţeni ai României

Post a Comment

student accommodation

Uniplaces WW

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Why Canadians send me to the Russians?!

Why Canadians send me to the Russians?!
Why Canadians send me to the Russians?!

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article
For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

Linkedin

amazon

free trial

Save $62 CAD ( 47 USD) on your first AirBnB booking!

Save $62 CAD ( 47 USD) on your first AirBnB booking!
Receive $62 CAD ( 47 USD) off your first stay when you sign up and book with Airbnb ✈️

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎
Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

sky

Aliexpress Shop Now

Aliexpress WW Aliexpress WW

Aliexpress Shoes

Aliexpress WW Aliexpress WW

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!
SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!
Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?
How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy
Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Last Posts

Recent Posts Widget

Have your skills certified through the same platform used by Walmart, Google, IKEA, Ericsson, GAP and Amazon?

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool
5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

Try Rocket French: Your Online French Course

Try Rocket French: Your Online French Course
Try Rocket French: Your Online French Course

A better way to prepare for the PMP® exam online!

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎
Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or
Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first order!

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing
Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?
Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered
MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator
How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!
MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

Become a Machine Learning Engineer

Become a Machine Learning Engineer
Become a Machine Learning Engineer

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall
Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...
Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders Over $99!

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40
$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe
All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar
6 Reasons to Trust eReleases/ A single article can generate massive traffic and thousands of dollars of sales.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.
Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk
Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO
The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US
SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD
From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

EssayEdge - College and Grad School Application Editing

EssayEdge - College and Grad School Application Editing
EssayEdge - College and Grad School Application Editing

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!
Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Opium Pulses - Giveaways

Opium Pulses - Giveaways
Opium Pulses - Giveaways

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library
Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Bulletproof Backpacks and Bags

Bulletproof Backpacks and Bags
Bulletproof Backpacks and Bags

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men
Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!
Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home
Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P
Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing Platform.

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac
Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Activities.

Buy Silver & Gold Bullion Online

Buy Silver & Gold Bullion Online
Buy Silver & Gold Bullion Online

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click
A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

Online CV Maker/ Professional CV templates

Online CV Maker/ Professional CV templates
Online CV Maker/ Professional CV templates

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.
Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar
ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincare device

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!
How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more
Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.
Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!
The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO
Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

GMAT

BRIAN

UDACITY

air

mma

Inventory Source Dropship Automation Software

YELLOW

password

PROPELER

PropellerAds

AtmosRX

GENIUS 1

VANKYO Leisure 3W Mini Projector

QYKSonic Best Deal

Value Family

Funowls - Your Sunglass Mall

FIT

INFO

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

we are heroes tonight

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

content

mk

Loading...

Quality Matters! – DANIALLI

BAG

 
Top