STOP FALS! Cum au incercat cei trei frustrati sa dezbine diaspora si sa distruga blocul ACUM | food news

Follow Us

0



STOP FALS! Screenshot-urile lui Pruteanu,  Partidul lui Cazacioc (alias poetul) si Ipocritul de Igor Cereteu! Sau cum au incercat cei trei frustrati sa dezbine diaspora si sa distruga blocul ACUM! 

Probabil ca foarte multi isi aduc aminte ca la alegerile prezedintiale din 2016, Moldovenii din diaspora au votat masiv pentru Maia Sandu, in special cei din Italia! Ziua votului a inseamnat si o mobilizare extraordinara a diasporei, Unii moldoveni  au parcurs distante impresionante pentru a vota.  Ziua alegerilor  prezedintiale a fost marcata de cozi uriase la sectiile de vot din diaspora. Despre acest lucru nu au uitat Dodon care era atunci candidat si nici Plahotniuc, care a jucat un joc atat de murdar incat le zicea celor din vest ca o sustine pe Maia Sandu, insa posturile de televiziune controlate de Plaha trasmiteau doar stiri pozitive despre Dodon, iar membri Partidului Democrat li s-a ordonat sa-l sutina pe Dodon! 

 în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2016, Prime TV, post controlat de către Vladimir Plahotniuc, a difuzat un reportaj manipulator despre pretinsa susținere a candidatei Maiei Sandu de către diaspora siriană.  Pe  5 noiembre  2016 la  Postul Prime TV,  apare in buletinul de știri cu  reportajul „trucat” despre diaspora siriană din Moldova care ar susține-o pe Maia Sandu. 
Prime TV, una din cele mai  urmărite televiziuni din Republica Moldova si care era parte din trustul „General Media Group” al cărui proprietare este prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.
 Iar în campania pentru alegerile locale din 2018 s-au creat spoturi video pe Facebook, în care se menționa că Andrei Năstase va da Chișinăul în chirie arabilor pentru 50 de ani. 
Vezi video-ul de mai jos!




De asemenea, falsul cu imigranții sirieni a fost intens mediatizat de către adepții Partidului Socialiștilor, atât pe rețelele de socializare, cât mai ales la instituțiile media afiliate PSRM

Suntem in 2019 in campanie electorala si Plahotniuc a hotarat sa parieze din nou pe diaspora! Numai ca de data aceasta nu vorbim de diaspora siriana ci pe de diaspora Moldovei din Italia si Spania, unde se afla cei mai multi moldoveni peste hotare si  unde la alegerile prezedintiale din 2016 au fost cei mai activi, si pina nu demult erau si cei mai organizati  pina sa apara la live-urile Cristinei Pruteanu/ Igor Cereteu si postarea lui Alexandru Cazacioc! (Alias poetul) Vezi poze cu stiri de la posturile controlate de Plahotniuc despre atacurile celor trei frustrati asupra Maiei Sandu!















Am publicat anterior doua postari despre actvitatea indivizilor respectivi! Cine nu le-a citit le recomand sa le citeasca!


Am scris intr-un articol anterior ca Plahotniuc are o noua strategie! Isi trimite oamenii la Platforma DA si PAS si dupa 3, 6 luni aces...




Cele 3 persoane se bucurau de o oarecare notorietate si conform planului, acele live-uri trebuia sa fie  doar inceputul! Trebuia sa mai vina si alte persoane care sa faca live-uri impreuna cu indivizii respectivi iar posturile controlate de catre Plahotniuc trebuia  sa le  tureze la maximum!  Persoane din diaspora care trebuia sa vina in ,, turul doi" cu live-uri pe facebook au  au renuntat la ideea de a mai face live-uri! 

Nu pot sa zic altceva decat ca cei trei frustrati sunt persoane de cea mai joasa speta! Despre Igor Cereteu am scris deja! Cine nu a citit le recomand!


Am scris intr-un articol anterior ca Plahotniuc are o noua strategie! Isi trimite oamenii la Platforma DA si PAS si dupa 3, 6 luni aces...




Sa trecem la Cristina Pruteanu! 
Din mai multe surse am primit mesaje precum ca Cristina le trimitea Screenshot-urile la colegii ei din diaspora cu mesaje in care comunicau  pe messenger  Andrei Nastase cu Cristina Pruteanu! Din acele mesaje pe care Cristina le trimitea colegilor ei, reiesea ca: Andrei Nastase o sustine pe Cristina Pruteanu la functia de deputat din partea diasporei! Si daca ati vazut si live-ul ei pe facebook, Cristina Pruteanu o ataca doar pe Maia Sandu si nu zice nimic de rau de Andrei Nastase! Acest lucru toti l-au vazut!
Insa exista suspiciuni rezonabile ca Cristina Pruteanu a creat un cont fake de a lui Andrei Nastase si avand la dispozitie doua telefoane mobile, pur si simplu scria de pe contul fake a lui Andrei Nastase (creat de ea) si trimitea mesaje (ca si cum chipurile de la Andrei)  pe contul ei real de facebook! Si astfel se creea imaginea ca si cum insusi Andrei Nastase o sustine pe Cristina Pruteanu! De ce a facut o astfel de porcarie! Este foarte simplu!  - Sa dezbine pe cei din diaspora! - Sa distruga alianta dintre Platforma DA si PAS! SI  de a o retrage pe Maia Sandu de la functia de deputat de pe circumscriptia Europei de Vest!
Suntem abia la inceput de campanie electorala si presupun ca vor fi inca multe astfel de provocari! Daca vor aparea inregistrari, Screenshot-uri, imagini trucate cu scopul de a denigra pe Andrei Nastase sau Maia Sandu imediat sa le considerat ca FAKE NEWS! Avem deja experienta alegerilor din 2016 si 2018! Cred ca ar trebui deja sa avem ,, imunitate" la astfel de minciuni!

Dupa ce posturile de televiziune controlate de Plaha au turat  la maximum live-urile Cristinei Pruteanu/Igor Cereteu si postarea lui Alexandru Cazacu am publicat un articol pe data de 4 ianuarie::  Pruteanu, Cazacu si Cereteu isi vor face partid? Sau care este miza atacurilor acestor indivizi! Vezi ce comentarii au scris moldovenii despre ei!  


Dictonul „ DEZBINĂ ŞI STĂPÂNEŞTE !” are la bază latinescul „ DIVIDE ET IMPERA !” enunţat de Machiavelli (1469-1527), om politic, scriit...



iar azi suntem in data de 9.01.2019 si pe pagina de facebook a asociatiei https://www.facebook.com/asociatiamoldoitaliana.dor/posts/1193972744100594 apare o postare scrisa de  Alexandru Cazacu Dor.

UN PARTID AL DIASPOREI este unica șansă a noastră de a schimba situația din țară!


 Presupun ca deja toti si-au dat seama ca fac jocul lui Plaha! Am o rugaminte pentru diaspora din Italia si Spania! Daca va veti intalni cu acesti tradatori ai natiunii! Va rog sa-i trimiti pe toti la plimbare!!! Iar cat priveste partidul lor politic pot sa spun doar un singur lucru! El din start va fi un proiect esuat! Pentru ca va fi creat de catre tradatori! Iar noi, moldovenii iam aruncat  ,, in lada de gunoi" pe toti tradatorii! A mai ramas sa aruncam in lada de gunoi un singur individ cunoscut sub numele Plaha! Diaspora e mandra! Diaspora e inteligenta! Diaspora e unita! Votam Platforma DA/PAS!

Acesta este textul integral postat de Alexandru
UN PARTID AL DIASPOREI este unica șansă a noastră de a schimba situația din țară!
Sunt sigur, VA VENI O ZI, când noi toți cei stabiliți peste hotare ne vom maturiza politic și vom înțelege că ordinea pe care o vrem noi în țară, o putem face DOAR NOI!
Un partid al diasporei, un partid al tuturor, care să NU ne mai dividă în culori, pentru că NOI TOȚI suntem UNA!
Azi, susținem partide diverse, ne certăm ca proștii pentru politicieni pe care nu i-am văzut NICIODATĂ, pentru partide care vin în diasporă cu o lună înainte de alegeri și DISPAR din viața noastră îndată ce i-am votat.
Partidele își inventează culori, slogane, NE DEZBINĂ în tabere adverse, iar apoi PROFITĂ de spiritul nostru civic.
Așa a fost în TRECUT, așa este AZI, așa va fi MÂINE. Situația se va repeta atâta timp, cât noi vom aștepta ca, în locul nostru, ALTCINEVA să facă ordine, ALTCINEVA să elimine corupția, ALTCINEVA să ridice economia, ALTCINEVA să ne măture gunoiul din fața porții.
Atât cei PLECAȚI , cât și cei RĂMAȘI , toți noi suntem niște ÎNSTRĂINAȚI. Cineva crede că diaspora înseamnă doar mama din Italia, sora din Germania, fratele din Franța, verișoara din Grecia, feciorul din SUA sau nepoții din Canada!!
Greșit, pentru că MAI ÎNSTRĂINAȚI decât noi, cei din toate țările lumii, SUNT APROPIAȚII noștri rămași în țară!!!
Eu nu știu astăzi cine este mai înstrăinat, însingurat sau trist, noi, cei de peste graniță sau mama, tata, sora, fratele, copiii rămași în Moldova!! Poate, prima diasporă sunt rudele noastre din țară, care se simt străini ÎN CASA LOR, se simt străini când merg la spitalele, școlile, magazinele din țară!!!
FIECARE om rămas în R. Moldova are cel puțin o rudă, un vecin, un prieten în STRĂINĂTATE . Și JUMĂTATE din inima lui bate PESTE HOTARE.
Și FIECE moldovean din străinătate, oricât de bine ar trăi, are seri, în care urlă de DOR de țară!
Iar DORUL NOSTRU NU ARE CULOARE de partid!
În dorul nostru suntem singuri! NU EXISTĂ partide care să ne mângâie, NU EXISTĂ politicieni care să ne salveze!
Și ce facem noi când rămânem SINGURI ÎN VIAȚĂ? Hai, că știți, ați făcut-o MEREU !!! Ne RĂSUFLECĂM mânecile, ne unim și ne apucăm de muncă!
Și acestă unire la greu ne-a salvat mereu!!
De zeci de ori v-au sunat moldoveni ca și voi și v-au rugat: SUNT AICI, am nevoie de un post de lucru, am nevoie de un acoperiș, de o bucată de pâine, la urma urmei!
L-ați întrebat din ce partid este???
NU!!! Ați simțit cum fierbe sângele în vene, v-ați amintit că ați trecut și voi prin asemenea momente și oftând ați zis: VINO să dormi la mine! VOI VORBI cu șeful mâine, poate, te ia la lucru! Îți DAU eu o bucată de pâine! TE AJUT EU!!
Și aceste cuvinte MAGICE ajută moldovenii să Supraviețuiască, de zeci de ani, peste hotare!
Fiți sinceri cu voi!! Cel puțin o dată, fiecare dintre noi a fost ajutat de un moldovean din comunitate! Iar comunitatea diasporală ajută, ÎN FIECARE Zi, Moldova!
Suntem LEGAȚI de țară! Există străinătate și există baștină! Dar toți suntem una!
Noi NU trebuie să inventăm un partid al diasporei, el EXISTĂ deja!!!
Această comunitate e vie, trăiește, crește, se schimbă, fierbe, mustește de viață, de schimbări, de evenimente!!!
Dacă nu ești de acord cu mine, atunci, de unde se iau moldovenii pe care îi găsești la nunțile din Italia, la botezurile din Franța, la zilele de naștere din Germania, la picnicurile din SUA??? Sau VOI sunteți singuri când ieșiți din casă??? NU!!!
Fiecare dintre noi are un grup al său de moldoveni, o gașcă de prieteni, cumătri, vecini, colegi, AICI, peste hotare.
Există o țară lăsată acasă și o țară dispersată în lume!!! O MICĂ MOLDOVĂ EXISTĂ ÎN FIECARE ȚARĂ A LUMII!!
DELEGĂM partide DE ANI BUNI în parlament, dar ELE, din anumite MOTIVE, NU SCHIMBĂ PREA MULTE.
Poate, e timpul să ne răsuflecăm mânecile și, fiindcă tot ne-am aranjat cât de cât în străinătate, să facem ordine și în țară! Că vrem! Că ne doare! Că trebuie!!! Este casa noastră!!! Doar nu mături în dormitor, iar tinda o lași cum este! Da!! Avem două case! Nu suntem, cum speculează unii, cei care am plecat și am uitat!! Suntem cei care păstrează, au grijă și de casa din Italia, și de cea din R. Moldova! Sau nu e așa??
Știți ce fac moldovenii din străinătate când revin în Moldova? Nu, nu se odihnesc! Cei care vor odihnă, zboară pe insule.
Atunci, când revin în Moldova, moldovenii din străinătate au grijă de a doua casă! Și de PRIMA ȚARĂ! Mătură, spală, vopsesc, construiesc, repară MOLDOVA!!!
Voi ziceți, în august: au venit italienii în țară! S-a umplut Chișinăul de mașini engleze, franceze, germane!... Ăștia sunt frații voștri care mai au DOR și DRAG de ȚARĂ!
Și noi VĂ așteptăm de fiecare dată, aici, peste hotare! Iar voi, cei din țară, sunteți siguri: am o mătușă în Italia, un văr în Franța, un frate în Canada, am unde trage!!!
Suntem o familie! Chemați-o partid, înregistrați-l și... foc la ghete!!!
Iar culoarea, o alegem pe urmă!
Eu sunt sigur că va trece acest scrutin și, dacă nu la următorul, atunci, în maxim 5-10 ani, UN PARTID AL DIASPOREI VA AVEA MAJORITATE ÎN PARLAMENT!
Desigur, dacă până atunci, nimeni nu stinge lumina!
Eu promit să pun umărul cum pot!!! Avanti!!! Hai, că se poate!!!
UN PARTID AL DIASPOREI, UN PARTID AL TUTUROR!!!


Comentarii

Post a Comment

student accommodation

Uniplaces WW

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Why Canadians send me to the Russians?!

Why Canadians send me to the Russians?!
Why Canadians send me to the Russians?!

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article
For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

Linkedin

amazon

free trial

Save $62 CAD ( 47 USD) on your first AirBnB booking!

Save $62 CAD ( 47 USD) on your first AirBnB booking!
Receive $62 CAD ( 47 USD) off your first stay when you sign up and book with Airbnb ✈️

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎
Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

sky

Aliexpress Shop Now

Aliexpress WW Aliexpress WW

Aliexpress Shoes

Aliexpress WW Aliexpress WW

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!
SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!
Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?
How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy
Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Last Posts

Recent Posts Widget

Have your skills certified through the same platform used by Walmart, Google, IKEA, Ericsson, GAP and Amazon?

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool
5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

Try Rocket French: Your Online French Course

Try Rocket French: Your Online French Course
Try Rocket French: Your Online French Course

A better way to prepare for the PMP® exam online!

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎
Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or
Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first order!

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing
Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?
Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered
MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator
How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!
MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

Become a Machine Learning Engineer

Become a Machine Learning Engineer
Become a Machine Learning Engineer

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall
Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...
Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders Over $99!

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40
$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe
All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar
6 Reasons to Trust eReleases/ A single article can generate massive traffic and thousands of dollars of sales.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.
Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk
Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO
The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US
SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD
From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

EssayEdge - College and Grad School Application Editing

EssayEdge - College and Grad School Application Editing
EssayEdge - College and Grad School Application Editing

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!
Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Opium Pulses - Giveaways

Opium Pulses - Giveaways
Opium Pulses - Giveaways

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library
Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Bulletproof Backpacks and Bags

Bulletproof Backpacks and Bags
Bulletproof Backpacks and Bags

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men
Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!
Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home
Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P
Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing Platform.

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac
Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Activities.

Buy Silver & Gold Bullion Online

Buy Silver & Gold Bullion Online
Buy Silver & Gold Bullion Online

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click
A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

Online CV Maker/ Professional CV templates

Online CV Maker/ Professional CV templates
Online CV Maker/ Professional CV templates

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.
Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar
ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincare device

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!
How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more
Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.
Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!
The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO
Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

GMAT

BRIAN

UDACITY

air

mma

Inventory Source Dropship Automation Software

YELLOW

password

PROPELER

PropellerAds

AtmosRX

GENIUS 1

VANKYO Leisure 3W Mini Projector

QYKSonic Best Deal

Value Family

Funowls - Your Sunglass Mall

FIT

INFO

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

we are heroes tonight

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

content

mk

Loading...

Quality Matters! – DANIALLI

BAG

 
Top