(Video) Valentin Dolganiuc ori sufera de Schizofrenie ori este un mincinos ordinar platit de Plaha pentru a lovi in Blocul ACUM | food news

Follow Us

0





În cadrul unor dezbateri electorale de la ProTV Chișinău, Valentin Dolganiuc a  declarat că s-a dezamăgit în Năstase  după decizia de a protesta împreună cu Dodon, care este exponentul Moscovei, şi împreună cu Renato Usatîi, alt exponent al Moscovei, decizie care nu a fost luată la Chişinău, dar cu totul în altă parte. Tot Dolganiuc declara:  „În acea clipă eu am plecat din PMAN, pentru că nu am acceptat ca românismul să fie terfelit, blamat, ca tricolorul să fie aruncat din PMAN”

Va prezint ma jos doua video:
1) unul este facut ziua in care apare Dolganiuc alaturi de Dodon
2) este facut seara si iarasi apare Dolganiuc laturi de Dodon. 

(P-1) Valentin Dolganiuc ori sufera de Schizofrenie ori este un mincinos platit de Plaha bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb


Sa zicem pentru moment ca a venit Dodon pe neasteptate si Dolganiuc a fost luat prin surprindere de catre aparitia lui Dodon! Insa vedem ca Dolganiuc apare si seara alaturi de Dodon si chiar insusi Dodon ii da microfonului lui Dolganiuc! 

(P-2) Valentin Dolganiuc ori sufera de Schizofrenie ori este un mincinos platit de Plaha




 în cadrul unei conferințe de presă liderul PUN, Anatol Șalaru  care este un unionist convins a declarat ca : Partidul Unității Naționale nu va participa la alegerile parlamentare din februarie 2019, dar va sprijini blocul electoral ACUM Platforma DA și PAS.
Tot Anatol Șalaru  scri pe contul sau de facebook: Din păcate, s-a dovedit că interesele personale ale unor lideri unioniști, în special dorința de a scapa de pușcărie au primat, aceștia devenind candidați spoiler. O dovadă în acest sens este jocul PL de-a alianța cu ACUM și rolul de acoperire prestat de zisa convenție euro-unionistă care a dispărut la fel de repede cum a și apărut. Mai mult, PL și Dorin Chirtoacă și-au făcut un obiectiv din a-i ataca pe Maia Sandu și Andrei Năstase, cu care chipurile ar dori o alianță postelectorală, uitând cu totul de PSRM și Igor Dodon. ( Va recomand sa cititi articolul integral - 

 ) 


La un post controlat de catre Plahotniuc ( PRIME)  apare  stirea:  

Convenția Euro-Unionistă cere binomului PAS-PPDA să-i retragă pe unii candidaţi din circumscripțiile uninominale 

Convenția Euro-Unionistă cere binomului PAS-PPDA să-i retragă pe unii candidaţi din circumscripțiile uninominale. Un apel în acest sens a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. Unul dintre liderii Convenţiei, Valentin Dolganiuc, a argumentat că astfel candidaţii unionişti vor avea mai mari şanse să acceadă în Parlament şi să formeze o fracţiune distinctă care va promova unirea cu România.
"Forţele democratice nu au făcut un front comun ci au mers să se bată între ele. Facem apel către blocul ACUM să îşi retragă acei candidaţi din circumscripțiile uninominale care se regăsesc pe locuri eligibile în lista candidaţilor pe circumscripţia naţională cu scopul de a nu fragmenta votul euro-unionist", a afirmat reprezentantul Convenției Euro-Unioniste, Valentin Dolganiuc.
sursa; https://www.prime.md/ro/conventia-euro-unionista-cere-binomului-pas-ppda-sa-i-retraga-pe-unii-candidati-din-circumscriptiile_85808.html

Intrebarea pe care mi-o pun acuma cine o fi acest Dolganiuc? Un personaj care sufera de schizofrenie sau este un mincinos ordinar platit de Plaha! Mai jos am preluat si niste informatii de pe Wikipedia despre Schizofrenie! D-voastra ce credeti? 
Valentin Dolganiuc este un mincinos sau sufera de Schizofrenie !? Asteptam comentariile D-voastre!


Schizofrenia (greacă Σχιζοφρένεια schizein = a despica, a scinda, phren = minte, suflet), (Bleuler, 1911), sinonimă cu Dementia praecox (Kraepelin, 1896) este o denumire a unui grup de boli mintale incluse în categoria psihozelor endogene[1]. Caracteristică este apariția unor manifestări psihopatologice majore, cum sunt halucinațiile, deliruri, tulburări formale de gândire, tulburări afective, tulburări de comportament, dezorganizarea personalității. Până la data actuală nu au fost puse în evidență cauze corporale decelabile. În sistemele de clasificare modernă se consideră obligatorie pentru stabilirea diagnosticului o durată minimă a manifestărilor morbide. Tablourile clinice de tip schizofrenic, care nu îndeplinesc și acest criteriu, sunt clasificate - până la proba timpului - drept boli schizofreniforme. Schizofrenia este una din cele mai severe afecțiuni psihiatrice, cu repercusiuni grave atât pentru bolnav, cât și pentru aparținători, mai ales că nu se poate prevedea niciodată care va fi evoluția bolii, în pofida tratamentelor moderne care au modificat radical prognoza privind încadrarea socială a bolnavilor. Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire și de răspunsuri emoționale inadecvate.[2]Tulburarea se manifestă prin halucinații auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire și gândire dezorganizate și este însoțită de disfuncție socială sau ocupațională semnificativă. Debutul acestor simptome apare de obicei la începutul perioade adulte, cu o prevalență globală de-a lungul vieții în jur de 0,3–0,7%.[3] Diagnosticul se bazează pe comportamentul observat și pe experiențele raportate de pacient.
Ereditatea, mediul din frageda copilărie, factorii neurobiologici, procesele psihologice și sociale apar drept factori importanți care contribuie la apariția tulburării; unele droguri recreaționale și medicamente par a cauza sau înrăutăți simptomele. Cercetarea actuală se apleacă în special asupra rolului factorilor neurobiologici, dar nu a fost găsită nicio cauză organică responsabilă de una singură pentru apariția tulburării. Numeroasele combinații posibile de simptome au declanșat dezbateri asupra întrebării dacă diagnosticul reprezintă o singură tulburare sau e vorba de mai multe sindroame separate. În ciuda etimologiei termenului din rădăcinile skhizein (σχίζειν, „a scinda”) și phrēn, phren- (φρήν, φρεν-; „minte”) din greaca veche, schizofrenia nu înseamnă o „minte scindată” și nu este același lucru cu tulburarea disociativă de identitate — cunoscută și ca „tulburarea de personalitate multiplă” sau „personalitate scindată” — tulburare cu care este adesea confundată de către publicul larg.[4]

În cazuri mai severe — atunci când bolnavul reprezintă un risc pentru sine sau pentru alții — spitalizarea obligatorie poate fi necesară, deși în zilele noastre șederile în spital sunt mai scurte și mai puțin frecvente decât în trecut





Stimați prieteni,
Am tot sperat ca partidele declarate unioniste să renunțe la participarea în aceste alegeri și să sprijine blocul ACUM în acest scrutin de maximă importanță pentru viitorul românesc al Basarabiei.
Din păcate, s-a dovedit că interesele personale ale unor lideri unioniști, în special dorința de a scapa de pușcărie au primat, aceștia devenind candidați spoiler. O dovadă în acest sens este jocul PL de-a alianța cu ACUM și rolul de acoperire prestat de zisa convenție euro-unionistă care a dispărut la fel de repede cum a și apărut. Mai mult, PL și Dorin Chirtoacă și-au făcut un obiectiv din a-i ataca pe Maia Sandu și Andrei Năstase, cu care chipurile ar dori o alianță postelectorală, uitând cu totul de PSRM și Igor Dodon.
Este important ca în aceste alegeri să primeze logica și realismul. Un vot acordat unioniștilor penali care au intrat în cursa electorală numai pentru a scăpa de pușcărie este un vot dat lui Dodon și partidei ruse.
ACUM mai mult ca oricând este necesar să ieșim la vot în număr cît mai mare. Cu cât vom ieși mai mulți la vot cu atât victoria blocului ACUM va fi mai legitimă iar șansele de fraudare vor scădea.

Stimați prieteni,
Am privit cu uimire teatrul jucat de Partidul Liberal cu blocul ACUM și am rememorat circul de la alegerile prezidențiale din anul 2016 când, folosind aceleași tertipuri, Mihai Ghimpu s-a luptat nu cu Igor Dodon, pe care în final l-a ajutat să ajungă președinte, ci cu Maia Sandu.
Dacă în 2016 Mihai Ghimpu l-a ajutat pe Igor Dodon să ajungă președintele țării, prin comportamentul său Dorin Chirtoacă și ce a mai rămas din PL vor ajuta PSRM să preia puterea în Republica Moldova, cu toate efectele ce decurg de aici.
Cu toții am cunoscut faptul că pentru alegerile de anul viitor binomul Plahotniuc-Dodon va crea un bloc zis unionist care să fure voturi din zona Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase. Mai mult, cu toții am fost încântați atunci când datele ni s-au confirmat prin apariția zisei Convenții Euro-Unioniste. De fapt, această Convenție Euro-Unionistă, dispărută între timp, nu a fost de cât o țintă falsă, creată artificial de Plahotniuc și Dodon, care să mascheze adevărata structură ce urmează să deturneze și să capaciteze câteva procente din zona ACUM. Adevăratul ”bloc unionist”/ ”listă națională” a lui Plahotniuc și Dodon abia acum urmează să se construiască în jurul PL cu largul concurs al lui Dorin Chirtoacă.
Actualul președinte al PL, dar încă nu conducător al formațiunii, știa încă din august 2018 că PL nu va fi acceptat ca entitate în cadrul ACUM (conform răspunsului primit de la Maia Sandu și făcut public de Dorin Chirtoacă) și poate doar delega oameni pe lista comună.
Faptul că delegații PL au fost trimiși să candideze în Găgăuzia sau în nordul Republicii Moldova nu este un motiv credibil de refuz. Oare acele circumscripții refuzate de Chirtoacă nu fac parte tot din Republica Moldova? Dacă s-ar face unirea ce ar face liderul PL cu ele?
Comportamentul și declarațiile lui Dorin Chirtoacă, Mihai Ghimpu sau Iurie Chirinciuc sunt dovada că PL reprezintă doar interesele de familie ale celor mai sus menționați și nu au nimic de a face nici cu unionismul, nici cu democrația și cu atât mai puțin cu interesele oamenilor.
Știu că este greu pentru foarte mulți unioniști să nu existe partide real unioniste în cursa electorală dar, trebuie să înțelegem cu toții că aceste alegeri nu sunt despre Unire. Aceste alegeri sunt exclusiv despre revenirea în forță a Rusiei pe Prut prin perpetuarea conducerii hibride Plahotniuc-Dodon. Unirea se poate promova nu doar din parlamentul Republicii Moldova. În final, noi unioniștii, trebuie să convingem talpa țării despre necesitatea unirii cu România, nu doar 101 de deputați.
Fac apel la toate partidele unioniste, la societatea civilă unionistă și la toți cei care cred în idealul unirii să nu pice în capcanele lui Dodon și Plahotniuc. Formațiunile unioniste care vor intra în cursa parlamentară, prin decuplarea câtorva procente de la blocul ACUM vor ajuta nu idealul Unirii dar PSRM-ul.
Blocul ACUM nu este unionist dar este pro-european și pledează pentru apropierea și colaborarea cu România. Este preferabil să avem la Chișinău un guvern pro-european ce militează pentru stat de drept, respectarea drepturilor omului, a valorilor și principiilor europene de cât să avem un parlament controlat de PSRM, în fapt controlat de Moscova.
PS: În această dimineață am primit de la Dorin Chirtoacă un mesaj prin care îmi solicita o întâlnire pentru ”a discuta cele mai bune soluții pentru consolidarea votului unionist”. Îi răspund public: Cea mai bună consolidarea a votului unionist o putem face la aceste alegeri în jurul blocului ACUM. Dacă este cineva care te-a trădat nu blocul ACUM este acela ci Mihai Ghimpu. Fă dovada că ești bărbat de stat și nu candida nici tu și nici PL la aceste alegeri. Dacă ești cinstit sufletește hai în satele Basarabiei să ducem flacăra unirii! Unirea se poate promova și fără să fim în parlamentul Republicii Moldova. Te sfătuiesc să nu intri într-o aventură electorală ce poate arunca Republica Moldova din nou în brațele Moscovei.

Post a Comment

student accommodation

Uniplaces WW

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Why Canadians send me to the Russians?!

Why Canadians send me to the Russians?!
Why Canadians send me to the Russians?!

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article
For immigrants from Latin America, Africa, India, China, etc. you must read this article

Linkedin

amazon

free trial

Save $62 CAD ( 47 USD) on your first AirBnB booking!

Save $62 CAD ( 47 USD) on your first AirBnB booking!
Receive $62 CAD ( 47 USD) off your first stay when you sign up and book with Airbnb ✈️

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎
Become a Host on Airbnb | Earn Money Hosting Your Place‎

sky

Aliexpress Shop Now

Aliexpress WW Aliexpress WW

Aliexpress Shoes

Aliexpress WW Aliexpress WW

TOP 40 NGOs who Pay their Interns

TOP 40 NGOs who Pay their Interns
TOP 40 NGOs who Pay their Interns

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students
Top 10 Prestigious Scholarships for the Best International Students

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!
SIGN UP FOR FREE #PAYONEER ACCOUNT: GET $25 REFERRAL BONUS!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!
Super Tech Deals! Need some quick, easy and *cheap* holiday gift ideas? We've got ideas for you!

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?
How to book student accommodation? How does booking student accommodation with Uniplaces work?

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy
Time Management | How to Manage Your Time with Brian Tracy

Last Posts

Recent Posts Widget

Have your skills certified through the same platform used by Walmart, Google, IKEA, Ericsson, GAP and Amazon?

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool
5 reasons why The Economist GMAT Tutor is the ultimate, all-inclusive prep tool

Try Rocket French: Your Online French Course

Try Rocket French: Your Online French Course
Try Rocket French: Your Online French Course

A better way to prepare for the PMP® exam online!

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎
Built Bar | Best Tasting Protein Bars‎

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or

Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first or
Lose the baby weight delicious chef-prepared meals! Get 25% OFF plus Free Shipping on your first order!

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing
Lab Tests Online | Order Fast, Affordable Health Lab Testing

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?
Who Knew Health Tracking Could be Fun/ How can a smartphone app help you lose weight?

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered
MissFresh: Fresh Ingredients, Delicious Recipes, Meal Kits Delivered

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator
How to Find a Cheaper Replacement Water Filter for Your Refrigerator

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!
MyMedic Range and Hunting First Aid Kit / Stay Alive!

Become a Machine Learning Engineer

Become a Machine Learning Engineer
Become a Machine Learning Engineer

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Detect hidden threats with GlassWire's Firewall
Detect hidden threats with GlassWire's Firewall

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...

Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders...
Save $20 Off Any Purchase of $150 Or More Using Code: SAVE20A & Get Free Shipping On Orders Over $99!

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40
$40 off Oakley Eyeglasses with Lenses. Use promo code: Oakley$40

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe
All the passwords, payments, and personal info you store in Dashlane are kept safe

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar

A single article can generate massive traffic and thousands of dollar
6 Reasons to Trust eReleases/ A single article can generate massive traffic and thousands of dollars of sales.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.
Funowls - Your Sunglass Mall. / 15% off Site-wide Coupon Code: 15Fun.

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk
Get Screened for Heart Disease and Stroke Risk

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO
The Truth Behind BookVIP Discounted Vacations/ VIDEO

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US
SONOFF TX Series WiFi Wall Switches UK EU US

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD
From Our Farm, To Your Family - $20 off first purchase at Mission Farms CBD

EssayEdge - College and Grad School Application Editing

EssayEdge - College and Grad School Application Editing
EssayEdge - College and Grad School Application Editing

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!
Start Your Website With HostGator Today - One Click Installations!

Opium Pulses - Giveaways

Opium Pulses - Giveaways
Opium Pulses - Giveaways

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library
Spend your money on wine, not on shipping - Shop Wine Library

Bulletproof Backpacks and Bags

Bulletproof Backpacks and Bags
Bulletproof Backpacks and Bags

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men
Hair Growth* & Hair Care Products for Women/ Men

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!
Clearbanc: We're looking to invest $1B into 2000 companies! Start Your Application Today!

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home
Lensabl / Super affordable prescription lenses, without leaving home

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P

Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing P
Join eToro and you'll never trade alone! eToro - The World's Leading Social Trading and Investing Platform.

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac

Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Ac
Kids' Digital Learning Academy -10 Levels. Over 850 Lessons. More than 9,000 Individual Learning Activities.

Buy Silver & Gold Bullion Online

Buy Silver & Gold Bullion Online
Buy Silver & Gold Bullion Online

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click
A Tech's #1 Auto Recon App / Upgrade Your Business With One Click

Online CV Maker/ Professional CV templates

Online CV Maker/ Professional CV templates
Online CV Maker/ Professional CV templates

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.
Share a Moment, Shape Vision with Vankyo.

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar

ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincar
ZOE® The world's first 3-in-1 cleansing, massaging, and anti-aging brushless silicone sonic skincare device

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!
How to get a real estate license? Join 350,000 others and find a course right here!

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more
Book your vacation rentals: cottages, studios, villas &more

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.
Thorlos® - Mission/Aspiration: Care Taker of the World's Feet.

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!
The ONLY Software that Moves Your Programs, Files and Settings!

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO
Dare. Defy. Challenge Why - New Arrivals Men - KOIO

GMAT

BRIAN

UDACITY

air

mma

Inventory Source Dropship Automation Software

YELLOW

password

PROPELER

PropellerAds

AtmosRX

GENIUS 1

VANKYO Leisure 3W Mini Projector

QYKSonic Best Deal

Value Family

Funowls - Your Sunglass Mall

FIT

INFO

stay connected with me on Facebookl Twitter, Instagram, Youtube and Linkedin

we are heroes tonight

A plecat din țară după 7 aprilie! Andrei Plop nu a revenit în Republica #Moldova de 9 ani

About Me - Despre Mine! Plop Andrei

About Me - Despre Mine! Plop Andrei
for more information please check ...

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!

Plop Andrei / ABOUT ME- Despre mine!
Republica Moldova imi trezeste niste sentimente pe care eu nu le pot controla!

content

mk

Loading...

Quality Matters! – DANIALLI

BAG

 
Top